Seatrouting

Fluefiskeri efter havørred på kysten

Lad det være sagt med det samme: Er du kommet for at se billeder af landets største fisk og se de flotteste fluer? Ja, så er du måske gået forkert :-). Men er du interesseret i de tanker og oplevelser som en helt almindelig, middelmådig dansk havørredfisker har – ja – så er “Seatrouting” måske det rette sted

Hvem er “Seatrouting”?

Bloggen føres af Torben Meldgaard. Torben er årgang 1973 og har fisket siden han var 13 – først i åerne og kysterne i det nordjyske og siden i de norske elve som står hans hjerte nær. Han blev indrulleret i den lokale lystfiskerforening, hvor han deltog i junior- såvel som vandplejearbejdet. Det førte ham videre over i et længerevarende biologistudie med speciale om stallinger og siden en PhD grad om Slovenske marmorørreder.

Siden 2005 har han været bosiddende på Sjælland hvor det er kystens som han har jagtet. Revirerne strækker sig pt. fra Enø i syd til i Nordvest med en afstikker til og i ny og næ. Den centrale sjællandske placering betyder at han kan nå det meste af Sjælland indenfor en god times tid i bilen. Han fisker udelukkende med flue – ikke fordi det er finere – ikke fordi det er mere effektivt, men udelukkende fordi han synes det er sjovere.

Hvad er “Seatrouting”?

seatroutingTanken med bloggen er, som mange andre blogs, at skildre nogle af oplevelserne på kysten. Beskrivelser fra nulture vil der være rigeligt af, men der vil også blive formidlet “” – hvor succeskriteriet ikke er mange eller store fisk, men en god naturoplevelse.

Der er ikke det store hemmelighedskræmmeri omkring pladserne. Enkelte gange er Torben inviteret hen på en ny plads af andre og her vil han typisk ikke afsløre for meget om pladsen.

Andre gange kan man forestille sig at noget bonanzafiskeri på en plads vil udløse horder dagene efter og det er ingen interesseret i. Til gengæld vil disse blogposts oftest blive tagget med pladsen nogle uger efter.

Torben kan heller ikke sige mig fri for at engagere sig i og kommentere på, hvad der rører sig omkring vandpleje og vandmiljøet generelt. For få lystfiskere engagerer sig i dette og hvis han kan smække enkelte i den rigtige retning, bliver Torben lidt gladere.

Skulle DU have lyst til at bidrage med materiale, så giv endelig lyd. Bloggen har pt over 2000 følgere, så der er et fint publikum som vil læse dine beretninger og det er en stor tilfredsstillelse, når man ved at man har hjulpet andre fluefiskere i den rigtige retning eller glædet dem med sine billeder og sin fortælling. Bloggen er 100% fritaget for kommercielle interesser, så der kan desværre ikke udbetales penge for artikler.

Hvordan følger man “Seatrouting”?

Følg seatrouting.com på Facebook

Bloggen skal gerne ses i sammenhæng med Twitter- og Facebookkanalerne. Selve bloggen her vil udelukkende omhandle selvproduceret materiale, hvor man på FB og Twitter vil kunne finde links til en mængde andet relevant, hvis man er havørredfisker på kysten. Vil man være sikker på at få fat i alt som ryger gennem seatrouting.com, så samler Twitter op på både bloggen og FB siden og derudover vil der også være lidt ekstra af relevant karakter.

Vil du følge FB siden intenst og vil du ikke gå glip af noget som helst, så nøjes ikke med at “Synes godt om” den. Bare fordi man “Synes godt om” en side, er det ikke ensbetydende med at man ser alt hvad der lægges op. Ved siden af “Synes godt om” knappen er der derfor en “Følger” knap. Tryk på den og vælg “Se først” – så går du ikke glip af noget.

Seatrouting.com håber at du må finde dig til rette på bloggen. Under alle omstændigheder modtager jeg gerne kritik og kommentarer – enten på bloggen, på mailFacebook eller via kontaktformularen herunder.

Kommentarer?