Hvem er “Seatrouting”?

seatroutingBloggen føres af Torben Meldgaard. Torben er årgang 1973 og har fisket siden han var 13. Først i åerne og kysterne i det nordjyske og siden i de norske elve som står hans hjerte nær. Han blev indrulleret i den lokale lystfiskerforening, hvor han deltog i junior- såvel som vandplejearbejdet. Det førte ham videre over i et længerevarende biologistudie med speciale om stallinger og siden en PhD grad om Slovenske marmorørreder.

Siden 2005 har han været bosiddende på Sjælland hvor det er kystens som han har jagtet. Revirerne strækker sig pt. fra Enø i syd til i Nordvest med en afstikker til og i ny og næ. Den centrale sjællandske placering betyder at han kan nå det meste af Sjælland indenfor en god times tid i bilen. Han fisker udelukkende med flue. Ikke fordi det er finere . Ikke fordi det er mere effektivt, men udelukkende fordi han synes det er sjovere.

Hvad er “Seatrouting”?

Tanken med bloggen er, som mange andre blogs, at skildre nogle af oplevelserne på kysten. Beskrivelser fra nulture vil der være rigeligt af. Men der vil også blive formidlet “” – hvor succeskriteriet ikke er mange eller store fisk, men en god naturoplevelse.

“For the supreme test of a fisherman is not how many fish he caught, nor even how he has caught them, but what he has caught when he has caught no fish!
John H. Bradley, “Farewell Thou Busy World”, 1935

Der er ikke det store hemmelighedskræmmeri omkring pladserne. Nogle gange er Torben inviteret hen på en ny plads af andre og her vil han typisk ikke afsløre for meget om pladsen.

Andre gange kan man forestille sig at noget bonanzafiskeri på en plads vil udløse horder dagene efter. Det er ingen interesseret i. Til gengæld vil disse blogposts oftest blive tagget med pladsen nogle uger efter.

Torben kan heller ikke sige mig fri for at engagere sig i og kommentere på, hvad der rører sig omkring vandpleje og vandmiljøet generelt. For få lystfiskere engagerer sig i dette og hvis han kan smække enkelte i den rigtige retning, bliver Torben lidt gladere.

Vil DU være med?

Skulle DU have lyst til at bidrage med materiale, så giv endelig lyd. Anmeldelser af grej er altid i høj kurs og et område der kan være svært at dække. Har du gået med en stang, et hjul et par eller andet igennem et stykke tid og har du gjort dig tanker om hvorvidt du er tilfreds eller utilfreds med grejet? Ja så er det jo oplagt at skrive 1000 ord om det, tage lidt fede billeder og sende det til seatrouting.com.

En beskrivelse af en fed tur eller et fluemønster vil også være dejligt. Ja faktisk er det kun fantasien som sætter grænserne. Der postes masser af gode historier i de forskellige Facebookgrupper – men de forsvinder ned i feedet efter få dage. Her på siden kan DIN gode historie blive udødeliggjort 🙂

Nogle gæsteskribenter har allerede bidraget med materiale. Deres indlæg kan du finde her.

Bloggen har pt over 3000 følgere, så der er et fint publikum som vil læse dine beretninger. Det er en stor tilfredsstillelse, når man ved at man har hjulpet andre fluefiskere i den rigtige retning eller glædet dem med sine billeder og sin fortælling.

Hvordan støtter du “Seatrouting”?

Seatrouting.com er med vilje holdt fri for bannerreklamer i stor stil, selvom det kunne give lidt indtægter til driften af siden. Der er efterhånden en del udgifter som skal til for at holde siden kørende med høj hastighed til jer brugere derude.

Derfor, hvis du vil hjælpe lidt til på en anden måde, så kan du købe noget af dit grej hos sidens partnere – så vil en lille procentdel af købet gå til drift af denne side:

 

Hvordan følger man “Seatrouting”?

Følg seatrouting.com på Facebook

Bloggen skal gerne ses i sammenhæng med Twitter- og Facebookkanalerne. Selve bloggen her vil udelukkende omhandle selvproduceret materiale. På FB og Twitter vil man kunne finde links til en mængde andet relevant, hvis man er havørredfisker på kysten. Vil man være sikker på at få fat i alt som ryger gennem seatrouting.com, så samler Twitter op på både bloggen og FB siden. Derudover vil der også være lidt ekstra af relevant karakter.

Vil du følge FB siden intenst og vil du ikke gå glip af noget som helst, så nøjes ikke med at “Synes godt om” den. Bare fordi man “Synes godt om” en side, er det ikke ensbetydende med at man ser ret meget af hvad der lægges op. Ved siden af “Synes godt om” knappen er der derfor en “Følger” knap. Tryk på den og vælg “Se først” – så går du ikke glip af noget.

Er du ikke til sociale medier, så kan du få en mail i din inbox. Udfyld blot felterne herunder og bekræft den fremsendte mail. Så får du besked når der er nyt på bloggen:

Seatrouting.com håber at du må finde dig til rette på bloggen. Under alle omstændigheder modtager jeg gerne kritik og kommentarer – enten på bloggen, på mail, Facebook eller via kontaktformularen herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *