Seatrouting – kystfluefiskeri efter havørred

Læs og lær om havørredfiskeri på kysten med flue

Havørredpladser i Danmark

Lystfiskere har ry for at være et hemmelighedsfuldt folkefærd der ikke deler hemmeligheder og havørredpladser med hvem som helst. Det vil seatrouting.com rigtig gerne være med til at lave om på.

På disse sider vil man derfor kunne finde beskrivelse af nogle af de pladser som jeg fisker mest og derfor kender bedst. I mine turrapporter vil jeg heller ikke skjule hvor jeg har fisket med mindre jeg er blevet inviteret til pladsen af andre eller der er fare for at folk kommer rendende pga bonanza.

I åbenhedens hellige lys og i erkendelse af, at der findes så uendeligt mange lækre pladser derude, vil jeg samtidig gerne invitere folk til at lave beskrivelser af nogle af de pladser som DE fisker meget på. Beskrivelserne må meget gerne krydres med billeder, luftfotos og videoer fra havørredpladserne. Sidebeskrivelser+billeder kan så sendes til mig og så vil jeg lægge dem op på sitet. Jeg forbeholder mig dog ret til at rette stavefejl og diverse sproglige mærkværdigheder inden publicering

Jeg koncentrerer selv mit fiskeri omkring de vest-/sydsjællandske pladser, men det betyder ikke at der ikke kan ligge en beskrivelse fra eksempelvis en kystplads på Mors.

Seatrouting.coms egne pladsbeskrivelser

Andre beskrivelser af kystpladser:

Havørredpladser på Sjælland

Havørredpladser i Jylland

Havørredpladser i hele landet

Morgen på Møn - en af de berømte danske havørredpladser

Morgen på – en af de berømte danske havørredpladser

Kindly go to setting page and check the option "Place them manually"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.