Chris Halling støtter også havørreden

Jeg har kontaktet Chris Halling efter igennem længere tid at have været på udkig efter folk som har tid, lyst og evner til at skrive på bloggen. Ikke synderligt aktivt, men sådan bare holdt lidt øje…

Jeg har ved flere lejligheder set rapporter, videoer og artikler fra Chris’ hånd og bemærket at jeg stort set altid har siddet med et smil på læben når jeg har læst det. Velskrevet og altid med et glimt i øjet. Da Chris også kan fange mange og store fisk, syntes jeg det kunne være rigtig spændende at have ham med som medblogger. Og ved I hvad? Det vil Chris gerne!

Chris’ helt store dille er natfiskeriet efter havbasser i Lillebælts strømme. Et fiskeri hvor Chris Halling ikke har været bange for at gå egne veje og gøre sine egne erfaringer. I kan derfor i den kommende se frem til at følge lidt med i Chris’ aktiviteter og forhåbentlig også suge nogle gode fif fra ham.

Derfor: Stort velkommen til Chris Halling!

 

Skriv et svar