En gang imellem er det fedt at få fingre i et godt, gammelt, gedigent stykke grej. Det fik jeg lov til i denne uge. 

Jeg har igennem et stykke tid holdt øje med brugtmarkederne efter et af de gamle 2 hjul. Altså – de der første storspolehjul hvor spolen kører på 2*3 kuglelejer beklædt med teflon (eller noget andet). Jeg har haft lillebroren et Loop 1.5 i 20 år og det har ALDRIG svigtet mig. Ok – jeg har hovedsageligt benyttet det i ferskvand men alligevel. Der er ingen bremse som potentielt kan gå i stykker og det er næsten umuligt at lave overløb selvom spoleskruen ikke strammes hårdt. Nuvel – jeg har jo Danielsson F3W 4Seven som har fungeret upåklageligt, men – det kunne jo ikke skade at holde øje. Og mandag i denne uge dukkede det så op. 700,- brugt inklusiv ekstra spole, bagliner og en fin SA GPX Line på den ene spole. At så hjulet tidligere har tilhørt Per Karlsen (manden bag PK fluerne og en af jyllands giftigste havørredfiskere igennem de sidste 40 år – se bl.a “Sølvtøj” af Jens Ploug Hansen) – ja det kan da kun betyde god karma. Der var tale om en auktion og jeg var den eneste der bød – ubegribeligt! Gammelt er ikke altid nødvendigvis godt og fedt, men i dette tilfælde er det altså! Hjulet er modtaget og lever fuldt op til forventningerne. Min bankmand bad mig sælge Danielsson – så det er gjort (alt for billigt). Jeg vil ikke afvise at jeg vender tilbage til igen, men i så fald tror jeg at det bliver l5W serien, som er lidt tungere (og hvor knarren har en lidt bedre lyd :-))

Loop 1.5 har fået sels

1.5 har fået selskab af storebror

Samme dag besluttede tackle design så at reposte et af mine billeder på Instagram! Et tegn? Det tror jeg nok! I hvert fald glæder jeg mig til at trække det fine hjul rundt på kysten i endnu nogle sæsoner.

Et fotografisk skulderklap fra Loop

Et fotografisk skulderklap fra

Skriv et svar