Anmeldelse – Vision “Mycket Bra” chestpack

Vision "Mycket Bra"

–  “Mycket Bra”

Når vadejakken ikke slår til kan man ty til Vision “Mycket Bra”. Mange kystfiskere befinder sig ofte i den situation at vadejakken ikke kan indeholde alt det man gerne vil have med til en hel dags fiskeri – men en rygsæk har det med at hænge lavt og bliver derfor hurtigt gennemblødt.

Personligt syntes jeg yderligere at det var irriterende med store flueæsker i brystlommerne på vadejakken. Jeg følte mig til tider som en storbarmet kvinde som knapt kunne se sine egne fødder og jeg syntes også at jeg var ramt på bevægelsesfriheden. Da jeg så alligevel skulle handle en større mængde grej hjem fra FlyFishingMasters i sommers, puttede jeg Vision “Mycket Bra” chestpack i kurven ved samme lejlighed. Intet dyrt bekendtskab til 595 SEK – Altså ca 450 Dkr.

Vision er åbenbart gået Ikeastyle med hensyn til navnene. Fint for en dansker, men givetvis lettere forvirrende for folk udenfor de nordiske lande. Navnet er dog ganske dækkende, men mere om det senere.

Vision “Mycket Bra” fås i en rødorange farve samt en lysegrøn. Begge fine farver som næppe kan skræmme nogen væk.

Forsiden af tasken består af to rum. Det bageste passer helt fantastisk til to æsker med fluer – størrelse som C&F 3555. De passer helt perfekt. Jeg har en æske med dagsfluer og een med natfluer (som jeg næsten altid slæber rundt på af en eller anden grund).

Vision "Mycket Bra" - Det store rum

Det store rum i forreste sektion af tasken

Foran det store rum er et mindre rum med 4 små lommer indeni. Disse lommer bruger jeg til krogskærper, UV-lampe, Knot Sense, målebånd og – tobak. Her er faktisk plads til en hel del.

Allerforrest er der en netlomme som er perfekt til det man bruger mest – dvs typisk forfangsmateriale, lightere. Jeg synes det er lækkert at man let kan se tingene inden man griber ned efter dem. Personligt er jeg en klovn til at putte tingene tilbage i præcis den lomme hvor jeg tog tingen, så det passer mig godt med en “rodelomme” som denne.

Vision "Mycket Bra" - forfra

Forsiden er rigeligt forsynet med små stropper til fastgørelse af pin-on-reels. Endvidere er der på siden en fin “bundløs” lomme som passer perfekt til ens krogløsertang. Lækker detalje…

Bagsiden af Vision “Mycket Bra” er til de ting man ikke bruger så ofte. Her er en stor lomme som jeg typisk bruger til skydehovedmappe og/eller madpakke. Man skal helst have noget i lommen da der ellers er tendens til at vægten fra den forreste del trækker den op i nakken af en. Udenpå denne lomme er der et snørrebåndssystem af elastiksnor. Og denne snor er laaaang – for lang efter min smag. Men den giver mulighed for at man kan putte en større jakke eller lignende bagpå, hvis man bliver ramt af varmen når solen bryder igennem. Og netop dette gør at man kan fiske med pakken en hel dag uden at have behov for en større taske. Der er naturligvis også den obligatoriske D-ring til fangstnettet på bagsiden.

Snørresystemet på bagsiden af Vision "Mycket Bra"

Snørresystemet på bagsiden

Alt i alt må man sige at Vision har begået en lækker pack som jeg ikke umiddelbart kan se en konkurrent til – den lave pris taget i betragtning. Jeg har fået den bevægelsesfrihed som jeg eftersøgte – og det til en billig penge.

Siden jeg gjorde mit indkøb, har Go-Fishing også fået den på lager, så der er også mulighed for at købe den i Dk nu

Karakter: 5/5

Skriv et svar